Recenzje ekspertów Trust.Zone

Uczciwość i przezroczystość to dwie podstawowe wartości vpnMentor. Firmy zajmujące się dziedziną VPN nie mogą zapłacić nam za zmianę lub usunięcie recenzji. Gdy czytający nas wybiorą opcję zakupu danej usługi VPN, my niekiedy otrzymamy za to prowizję z tytułu polecenia, która jest wsparciem dla naszej pracy. Oto dokładne wyjaśnienie tego, czym się zajmujemy i jak możesz wesprzeć naszą pracę.

Ocena ?
4.7 / 5.0
Funkcje 4.4 / 5.0
Łatwość użytku 4.8 / 5.0
Cena 4.9 / 5.0
Niezawodność i wsparcie 4.3 / 5.0

Siedziba Trust.Zone znajduje się na Seszelach, gdzie firma działa zgodnie z prawem tego kraju. Oferuje ona usługi VPN takie jak OpenVPN z wykorzystaniem domyślnie szyfrowania AES-256. Oferują one również L2TP over IPSec, który wykorzystuje 256-bitowe szyfrowanie AES. Firma ma pon...

Opinie użytkowników Trust.Zone

Obecnie nie ma recenzji firmy Trust.Zone, jeśli masz jakieś doświadczenia z oferowanymi przez nią usługami, napisz pierwszą recenzję w języku.

3.9
John Clark
Sep 4, 2017
  •  1
Not so great Moving on to become a real problem.

It fouled up my home networking system; corrupted my media devices. I deleted it and deleted the folders. Yet it has left something behind that keeps changing my dns settings. This puts it near the land of malware.


Zobacz plany Odpowiedz na tę recenzję

Czy wiedziałeś o tym, że akceptujemy wszystkie opinie użytkowników. Firmy nie mogą zapłacić nam za dodanie lub wykluczenie jakichkolwiek opinii.

    Trust.Zone
    Sep 7, 2017
    Comments from Trust.Zone

    I'm sorry to hear our product/service didn't fit your needs. I recommend contacting our tech team to research your issue. I am sure we could help Let me leave some comments: - Trust.Zone doesn't corrupt any files or devices. - Trust.Zone is highly rated by many VPN review services including leading VPNMentor, so it's definitely not a malware - Are you sure that your have installed a right Trust.Zone software and not fake/cracked app?


    Zobacz plany Odpowiedz na tę recenzję
      John Clark
      Sep 8, 2017
      trust vpn uninstalled.

      I wasn't born yesterday! I know it jammed by homegroup on Windows 10 and left a residue that took me weeks to trace and uninstall. No way will i go next to this thing again.


      Zobacz plany Odpowiedz na tę recenzję
Justin G
Aug 26, 2017
  •  1
Why can I only review Anonymously? Anywal this VPN is a scam.

Bought a 3 months sub to TrustZone and it kept coming up with error codes. It NEVER worked. Contacted them and they were no help. They said they would renew my subscription as it was their fault and I cannot make a claim with my credit card because I bought over 3 months ago. And now Trustzone is refusing to stand by their word and renew the sub I ALREADY PAID FOR! They are just out to steal your hard earned money. Don't give it to them.


Zobacz plany Odpowiedz na tę recenzję
    Trust.Zone
    Sep 7, 2017
    We are sorry, 3 days free and 10 days money back guarantee expired

    Justin G, We are sorry that Trust.Zone didn't feed your needs Please, keep in mind - Trust.Zone has 3 days free period to test software before payment Besides, after you have paid, you have 10 days to ask for refund Unfortunately, we can't make refund if your payment was done over 3 months ago Meanwhile, would you be so kind to contact our tech team and provide us with more details of your issues?


    Zobacz plany Odpowiedz na tę recenzję
Jul 22, 2017
  •  3
It doesn't work well with windows 10

Liked the service, used it for 9 months. The latest version of windows makes you shut off the driver signature verification to use the service.This would be ok if it didn't automatically reset when updating. Is a hassle to keep disabling the driver signature verification. I Am looking for a new vpn. If they would fix this problem it would be great.


Zobacz plany Odpowiedz na tę recenzję

Funkcje Opis
Liczba lokalizacji serwerów (krajów) 32
Liczba serwerów 107
Liczba adresów IP 200
Czy VPN przechowuje dzienniki? Nie
Zawiera przełącznik zabijania Tak
Liczba urządzeń objętych licencją 3
Obejrzyj krótki film wideo i poradnik poniżej na temast firmy Trust.Zone
Cena 4.9 / 5.0
1 year
$ 2.99/miesiąc
3 months
$ 4.95/miesiąc
1 Month
$ 6.99/miesiąc
Szczegółowa opinia eksperta
Guy Fawkes
(Różne wskazówki od anonimowych ekspertów.)

Siedziba Trust.Zone znajduje się na Seszelach, gdzie firma działa zgodnie z prawem tego kraju. Oferuje ona usługi VPN takie jak OpenVPN z wykorzystaniem domyślnie szyfrowania AES-256. Oferują one również L2TP over IPSec, który wykorzystuje 256-bitowe szyfrowanie AES. Firma ma ponad pięćdziesiąt serwerów w ponad dwudziestu jeden krajach. Większość zapytań DNS, jakie użytkownicy będą wysyłać przechodzi przez ich serwery DNS, ale niektóre będą przechodzić przez Google DNS.
Wspaniałą rzeczą w Trust.Zone jest to, że firma nie przechowuje żadnych logów na swoich serwerach, albo gdziekolwiek indziej. Jedyną rzeczą, jakiej wymaga od swoich użytkowników, aby rozpocząć korzystanie z usługi jest tylko adres e-mail aby się zarejestrować. Brak nazwy, żadnych informacji osobistych i brak śledzenia tego, co robisz w Internecie i na ich serwerach.

Możesz surfować po sieci w pełni anonimowo przez ukrywanie swojego adresu IP i lokalizacji. Firma nie zapisuje działalności swoich użytkowników, więc jest to całkowicie anonimowa usługa VPN . Możesz uniknąć śledzenia Cię przez ISP i zapobiec monitorowaniu Twoich działań online i śledzenia każdego Twojego ruchu. Możesz zaszyfrować cały ruch internetowy i bronić się przed niezabezpieczonymi punktami dostępowymi Wi-Fi, a także chronić się przed zagrożeniami cybernetycznymi. Jednak nie możesz przekraczać trzech jednoczesnych połączeń, ale nie ma limitu danych!

Trust.Zone nie ogranicza żadnego rodzaju ruchu, więc możesz robić, co chcesz na ich serwerach. Nie ma blokowania lub dławienia żadnych protokołów, serwerów, adresów IP lub innego rodzaju ruchu w żaden sposób.

Firma oferuje sterowaną jednym kliknięciem, prostą w obsłudze aplikacją dla Windows. Obsługuje ona również wszystkie najważniejsze urządzenia i systemy operacyjne, takie jak iOS, Windows, Linux, Android, Mac i Windows Mobile. Można pobrać ich oprogramowanie klienta VPN i połączyć się z ich serwerami VPN w ciągu zaledwie kilku sekund podając tylko adres e-mail!

Nie trzeba się martwić o wybór serwera, ponieważ najszybszy zostanie wybrany dla Ciebie, bez względu na Twoją lokalizację. Jeśli połączenie zdarza się przytykać, będą one ponownie zmieniane automatycznie, gdy połączenie stanie się dostępne. Podczas gdy połączenie zostaje zerwane, Trust.Zone zablokuje wszystkie wychodzące połączenia internetowe chroniąc Cię, dopóki nie zostaniesz ponownie połączony. Twój adres IP nie będzie w żaden sposób narażony. Jeśli chcesz zmienić swój port, po prostu trzeba wykorzystać swoje ustawienia dostępne pod jednym kliknięciem.

Jeśli masz jakieś pytania i wątpliwości, dostępna jest sekcja Często zadawane pytania, jak również formularz internetowy, który pozwoli Ci dośc szybko uzyskać odpowiedź.

Wszystkie główne karty kredytowe są akceptowane przez tego dostawcę, jak również PayPal, Bitcoin, Alipay, WebMoney, Qiwi Portfel, przelewy i wiele innych metod płatności.

Wszystkie plany obejmują pięćdziesiąt lokalizacji, nieograniczone ilości danych, nieograniczoną przepustowość, do trzech połączeń, które mogą wystąpić w tym samym czasie, instalację i uruchamianie oprogramowania jednym kliknięciem, nieograniczone przełączanie serwera, a także bezpłatny plan testowy.

  • Bezpłatny plan testowy z jednym jednoczesnym połączeniem i jeden gigabajt danych
  • Najwyższej klasy szyfrowanie
  • Ochrona nawet jeśli Twoje połączenie zostanie przerwane
  • Adres IP nie jest nigdy ujawniany
  • Rozpocznij z Trust.Zone już teraz
Gwarancja zwrotu pieniędzy (dni) : 10
Aplikacja mobilna:
Liczba urządzeń objętych licencją : 3
Guy Fawkes
(Różne wskazówki od anonimowych ekspertów.)

Recenzja dla tej podkategorii VPN nie jest jeszcze dostępna dla tego dostawcy usługi VPN. Jeśli uważasz, że oferuje on dobre rozwiązanie, dodaj swoją recenzję jako użytkownik, a my następnie dokonamy szczegółowego przeglądu przez naszych ekspertów.

  • Bezpłatny plan testowy z jednym jednoczesnym połączeniem i jeden gigabajt danych
  • Najwyższej klasy szyfrowanie
  • Ochrona nawet jeśli Twoje połączenie zostanie przerwane
  • Adres IP nie jest nigdy ujawniany
  • Rozpocznij z Trust.Zone już teraz
Gwarancja zwrotu pieniędzy (dni) : 10
Aplikacja mobilna:
Liczba urządzeń objętych licencją : 3
Guy Fawkes
(Różne wskazówki od anonimowych ekspertów.)

Recenzja dla tej podkategorii VPN nie jest jeszcze dostępna dla tego dostawcy usługi VPN. Jeśli uważasz, że oferuje on dobre rozwiązanie, dodaj swoją recenzję jako użytkownik, a my następnie dokonamy szczegółowego przeglądu przez naszych ekspertów.

  • Bezpłatny plan testowy z jednym jednoczesnym połączeniem i jeden gigabajt danych
  • Najwyższej klasy szyfrowanie
  • Ochrona nawet jeśli Twoje połączenie zostanie przerwane
  • Adres IP nie jest nigdy ujawniany
  • Rozpocznij z Trust.Zone już teraz
Gwarancja zwrotu pieniędzy (dni) : 10
Aplikacja mobilna:
Liczba urządzeń objętych licencją : 3
Guy Fawkes
(Różne wskazówki od anonimowych ekspertów.)

Recenzja dla tej podkategorii VPN nie jest jeszcze dostępna dla tego dostawcy usługi VPN. Jeśli uważasz, że oferuje on dobre rozwiązanie, dodaj swoją recenzję jako użytkownik, a my następnie dokonamy szczegółowego przeglądu przez naszych ekspertów.

  • Bezpłatny plan testowy z jednym jednoczesnym połączeniem i jeden gigabajt danych
  • Najwyższej klasy szyfrowanie
  • Ochrona nawet jeśli Twoje połączenie zostanie przerwane
  • Adres IP nie jest nigdy ujawniany
  • Rozpocznij z Trust.Zone już teraz
Gwarancja zwrotu pieniędzy (dni) : 10
Aplikacja mobilna:
Liczba urządzeń objętych licencją : 3
Guy Fawkes
(Różne wskazówki od anonimowych ekspertów.)

Recenzja dla tej podkategorii VPN nie jest jeszcze dostępna dla tego dostawcy usługi VPN. Jeśli uważasz, że oferuje on dobre rozwiązanie, dodaj swoją recenzję jako użytkownik, a my następnie dokonamy szczegółowego przeglądu przez naszych ekspertów.

  • Bezpłatny plan testowy z jednym jednoczesnym połączeniem i jeden gigabajt danych
  • Najwyższej klasy szyfrowanie
  • Ochrona nawet jeśli Twoje połączenie zostanie przerwane
  • Adres IP nie jest nigdy ujawniany
  • Rozpocznij z Trust.Zone już teraz
Gwarancja zwrotu pieniędzy (dni) : 10
Aplikacja mobilna:
Liczba urządzeń objętych licencją : 3
Guy Fawkes
(Różne wskazówki od anonimowych ekspertów.)

Recenzja dla tej podkategorii VPN nie jest jeszcze dostępna dla tego dostawcy usługi VPN. Jeśli uważasz, że oferuje on dobre rozwiązanie, dodaj swoją recenzję jako użytkownik, a my następnie dokonamy szczegółowego przeglądu przez naszych ekspertów.

  • Bezpłatny plan testowy z jednym jednoczesnym połączeniem i jeden gigabajt danych
  • Najwyższej klasy szyfrowanie
  • Ochrona nawet jeśli Twoje połączenie zostanie przerwane
  • Adres IP nie jest nigdy ujawniany
  • Rozpocznij z Trust.Zone już teraz
Gwarancja zwrotu pieniędzy (dni) : 10
Aplikacja mobilna:
Liczba urządzeń objętych licencją : 3
Guy Fawkes
(Różne wskazówki od anonimowych ekspertów.)

Recenzja dla tej podkategorii VPN nie jest jeszcze dostępna dla tego dostawcy usługi VPN. Jeśli uważasz, że oferuje on dobre rozwiązanie, dodaj swoją recenzję jako użytkownik, a my następnie dokonamy szczegółowego przeglądu przez naszych ekspertów.

  • Bezpłatny plan testowy z jednym jednoczesnym połączeniem i jeden gigabajt danych
  • Najwyższej klasy szyfrowanie
  • Ochrona nawet jeśli Twoje połączenie zostanie przerwane
  • Adres IP nie jest nigdy ujawniany
  • Rozpocznij z Trust.Zone już teraz
Gwarancja zwrotu pieniędzy (dni) : 10
Aplikacja mobilna:
Liczba urządzeń objętych licencją : 3