Recenzje ekspertów Le VPN
Ocena ?
4.0 / 5.0

Francuski VPN, Le VPN, oferuje bezpieczeństwo i niezawodność, których ludzie potrzebują, kiedy są w Internecie. Użytkownicy nie muszą martwić się o ograniczenia przepustowości i prędkości, a mogą także mieć pewność, że dostawca nie zarejestruje żadnego z ich poczynań online. Usłu...

Mar 7, 2019
Opinie użytkowników Le VPN
2.9
Sue
Mar 1, 2019
  •  1
LE VPN IS USELESS !!

Like others I was a long term client of MPN which was always great. Since the takeover by Le VPN I have been without any service. Basically I have been unable to connect. Their response to complaints is very slow, and I have tried downloading so many files, none of which work. Compared to MPN which was simple, easy to use and highly response, Le VPN is rubbish.


Zobacz plany Odpowiedz na tę recenzję

Czy wiedziałeś o tym, że akceptujemy wszystkie opinie użytkowników. Firmy nie mogą zapłacić nam za dodanie lub wykluczenie jakichkolwiek opinii.

    František
    Mar 7, 2019
    I would grade LeVPN as being worse than useless

    MPN was a superb VPN provider, I started as they started more than 10 years ago and for the past 5 years or more used their SmartDNS which gave me a trouble free operation. I had expected with their sell out to LeVPN that they would have expected that company to be at least equal in quality and performance as they were. How wrong they were. Having spent six weeks trying to get LeVPN DNS to work properly with the appalling slow reply speed and with their support staff condescendingly offering apologies and advice that with all the past experience I have had with VPN/DNS was nonsense. Then finally just simply not answering an open ticket was the final straw. From the reviews here and other sites it can be seen so many of the MPN faithful have fallen foul of LeVPN as I. Don’t expect any refund of payment if you leave because they will bury their heads in the sand as they do with open tickets they are bored with.


    Zobacz plany Odpowiedz na tę recenzję
      Michelle
      Mar 6, 2019
      Very poor

      I agree, MPN was great, I was a subscriber for 6 years. Now I can't access anything. When I e-mail the responses come across very rude. I'm gutted my subscription was automatically renewed in January.


      Zobacz plany Odpowiedz na tę recenzję
        Fred
        Mar 3, 2019
        Works as well as MPN so far

        Migration was easy; there is a MPN file that configures Le VPN like MPN. Alternatively, uninstall MPN stuff and install the Le VPN file. This works well and has a dynamic method of automatically choosing the connection protocol. The software falters on two of my PCs and I have to use the MPN configuration tool. The Le VPN advice on getting round this seems rather complex and I avoided it. The major difference to me seems to be a limited number of IP addresses such that if this is excluded by the content provider, you cannot change the IP like you can with MPN to get round it instantly. Luckily for me, the subscription runs out next month so that it is currently on test mode for the TV sites I go to. If LeVPN is smart, they should adopt the many IP strategy available to MPN users.


        Zobacz plany Odpowiedz na tę recenzję
        Anonimowy
        Lut 22, 2019
        •  1
        Client VPN software old and out-dated

        Poor connectivity and reliability. Latest LeVPN setup installed on my PC uses OpenVPN version 2.3.14 (released Dec 2016). Latest version of OpenVPN is 2.4.7 (Feb 2019). Many bugs fixed in 2-years! From my personal experiences and frustrations with LeVPN I do not recommend it.


        Zobacz plany Odpowiedz na tę recenzję
          Wilson
          Lut 12, 2019
          •  1
          No internet when Le VPN connected on either laptop or Macbook Air since changing from My private network the service and ticket response has been poor

          Subscribed to My Private network who unfortunately have been taken over by this mob and I have had to migrate from MPN to Le Vpn Since then, multiple issues, primarily can`t connect to the internet at all on either laptop or Macbook Air. Raised a ticket with Le Vpn no response as yet. When I do connect to the internet when no VPN connected my speed is 100/30 when VPN connected this falls to 7/5 Previously MPN responded almost immediately and their agents were superbly proacative and helpful. A backward step considering asking for a refund and trying another VPN service


          Zobacz plany Odpowiedz na tę recenzję

              Sprawdź najlepsze 3 alternatywne VPN

              Funkcje Opis
              Liczba lokalizacji serwerów (krajów) 114
              Liczba serwerów 800
              Czy VPN przechowuje dzienniki? Nie
              Zawiera przełącznik zabijania Tak
              Liczba urządzeń objętych licencją 5
              Łatwość użytku 4.1 / 5.0

              1. Pobierz produkt z obszaru klienta na stronie Le VPN.
              2. Dwukrotnie kliknij na pobranym pliku.
              3. Wykonuj kroki instalacji, aż dojdziesz do ekranu powitalnego (oznacza to, że produkt został pomyślnie zainstalowany), a następnie kliknij "Zamknij".
              4. Kliknij ikonę Le VPN na pasku zadań (znajduje się ona w prawym dolnym rogu ekranu).
              5. Wybierz protokół, którego chcesz użyć i kraj, z którym chcesz się połączyć (port OpenVPN 53 jest zalecanym rozwiązaniem, ponieważ zapewnia najlepszą ochronę).
              6. Wprowadź dane swojego konta gdy program o nie spyta (zostały ibe wysłane w mailu aktywacyjnym do konta), a następnie kliknij "OK".

              Pobierz teraz

              Cena 3.8 / 5.0
              1-Year Plan
              $ 4.95 /miesiąc
              6-Month Plan
              $ 7.50 /miesiąc
              1-Month Plan
              $ 9.95/miesiąc

              Le VPN oferuje 7-dniową gwarancję zwrotu pieniędzy na swoje usługi. Firma pozwala opłacić usługę na 1, 6 lub 12 miesięcy, przy dłuższych subskrypcjach oferując większe oszczędności. Nie licząc ceny i czasu trwania, każda opcja jest identyczna.

              Niezawodność i wsparcie 4.1 / 5.0

              Le VPN oferuje podstawową bazę wiedzy, zawierającą głównie informacje dotyczące instalacji. Mają też system biletowy - ale nie czat. W zależności od stopnia pilności Twojego problemu czas potrzebny do zareagowania jest zmienny - wysłaliśmy średnio pilną wiadomość i uzyskaliśmy odpowiedź w ciągu kilku godzin. Odpowiedź była prosta, ale pomocna. Połączenia są wiarygodne i mają dobre prędkości, doskonale nadają się do przesyłania strumieniowego.

              Podsumowanie
              Aleksander (Shurf) Frenkel
              (Były haker, przeszedł na jasną stronę mocy i teraz dzieli się swoją wiedzą z młodymi adeptami tej sztuki.)
              Podsumowując, oto nasza opinia na temat Le VPN

              Ta francuska usługa VPN wypada bardzo dobrze pod względem lokalizacji serwerów, dzięki temu, że możesz wybierać z ogromnej listy 114 krajów, co oznacza, że obejmuje ona większą część globu. Można niemal ze stuprocentową pewnością znaleźć serwery blisko miejsca, w którym się znajdujesz, niezależnie od tego, gdzie jesteś i jakie serwisy chcesz odwiedzać. Firma oferuje także wszystkie najnowsze opcje szyfrowania, a także nie nakłada limitów zużycia łącza. Nie jest to najtańsza usługa w ofercie, ale dostępny jest 7-dniowy okres próbny, dzięki czemu można sprawdzić, czy jest to odpowiednia usługa dla Ciebie.

              Le VPN
              4.0 / 5.0
              Szczegółowa opinia eksperta
              Aleksander (Shurf) Frenkel
              (Były haker, przeszedł na jasną stronę mocy i teraz dzieli się swoją wiedzą z młodymi adeptami tej sztuki.)

              Francuski VPN, Le VPN, oferuje bezpieczeństwo i niezawodność, których ludzie potrzebują, kiedy są w Internecie. Użytkownicy nie muszą martwić się o ograniczenia przepustowości i prędkości, a mogą także mieć pewność, że dostawca nie zarejestruje żadnego z ich poczynań online. Usługa umożliwia podłączenie dwóch urządzeń w tym samym czasie, tak aby użytkownik mógł mieć swój komputer stacjonarny lub urządzenie przenośne połączone z VPN jednocześnie.

              Le VPN jest dostawcą VPN z siedzibą we Francji, który oferuje lokalizacje serwerów w 114 krajach, w tym we Francji, Stanach Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii, Portugalii, Włoszech, Hiszpanii, Kanadzie, Australii, Japonii, RPA, Brazylii, Meksyku, Indiach, Argentyna, i wiele innych. Le VPN zapewnia szybkie, bezpieczne i niezawodne połączenia. Usługa oferuje protokoły OpenVPN, PPTP i L2TP / IPSec z szyfrowaniem 256 bitowym.
              Le VPN nie ustanawia żadnych ograniczeń prędkości i przepustowości, nie przechowuje także żadnych logów aktywności on-line swoich użytkowników. Le VPN pozwala na używanie dwóch urządzeń przez użytkownika jednoczesnie. Usługa pozwala na korzystanie z torrentów i udostępnianie plików peer-to-peer. Le VPN oferuje także inteligentny system DNS, który pozwala użytkownikom na odblokowanie stron na podstawie lokalizacji geograficznej i usług strumieniowych, takich jak Netflix, Hulu, BBC iPlayer, HBO Go, Pandora i Spotify, a także wielu innych. Le VPN oferuje także funkcję o nazwie HybridVPN, który łączy VPN z inteligentną usługą DNS dając usprawniony, szybki i niezawodny dostęp do zablokowanych stron internetowych w Stanach Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii i Francji.

              Le VPN jest kompatybilny ze wszystkimi współczesnymi wersjami systemu Windows, Mac OS X, Linux, iOS i Android. Oznacza to, że działa na większości komputerów stacjonarnych i laptopach, a także tabletach i smartfonach. Program jest bardzo łatwy do pobrania, instalacji, konfiguracji i użytkowania. Strona internetowa usługi zapewnia obszerne i szczegółowe przewodniki na wszystkie tematy związane z użytkowaniem VPN. Obsługa klienta bardzo szybko i wyczerpująco odpowiada na pytania, można się z nią skontaktować za pośrednictwem systemu tokenów. Firma Le VPN jest również bardzo aktywna w mediach społecznościowych, a z obsługą klienta można skontaktować się również za pośrednictwem sieci społecznościowych.

              Le VPN oferuje trzy plany dla trzech różnych okresów subskrypcji: 1 miesiąc, 6 miesięcy i 1 rok. Plany na 6 miesięcy i 1 rok oferują znaczne oszczędności. Wszystkie plany obejmują wszystkie funkcje przewidziane przez Le VPN, bez żadnych ograniczeń. Le VPN oferuje także 7-dniową gwarancję zwrotu pieniędzy.

              • Dozwolone korzystanie z torrentów na niektórych serwerach
              • Dostęp po OpenVPN
              • Prawdziwie globalna sieć
              • Zaawansowane szyfrowanie
              • Aktywność w mediach społecznościowych
              • Rozpocznij z Le VPN już teraz
              Gwarancja zwrotu pieniędzy (dni) : 7
              Aplikacja mobilna:
              Liczba urządzeń objętych licencją : 5
              Plany VPN: www.levpn.com
              Was this review helpful? 0 0
              Przepraszamy!
              (Minimum 10 znaków.)
              Czekaj! Nord oferuje 75% zniżki na swój VPN.